Våre leverandører

Noen av våre viktigste leverandører

 

 

LOGO AMS Italiensk produsent av automatiseringsløsninger for dør- og vindusproduksjon.
Gjennomløpsmaskiner for vindusproduksjon, rammepresser, karmpresser og øvrige automatiseringsløsninger for vindusproduksjon.

Andreoni_logo Produsent av kopifresemaskiner for produksjon av avanserte trefigurer o.l.

Barth_logo Vakumpresser, lamineringspresser, limpresser, skrogpresser og universalpresser for snekkerverksteder. Stort utvalg av arbeidsbord for håndverkeren.

logo Boere 4 Hollandsk spesialprodusent av bredbåndpussemaskiner av høyeste kvalitet. C.Dahm har vært forhandler av disse maskinene i Norge siden 1969. Boere innehar det fremste av spisskompetanse innen pussing, og benyttes til de mest krevende oppgaver.

Celaschi_logo Markedets fremste og ledende produsent av dobbeltappere for dør-, vindu- eller plateproduksjon.
Leverer alt fra enkle dobbeltapere til hele produksjonslinjer.

CMT_logo The only orange one – En av europas største produsenter av verktøy for trebearbeiding. Freseverktøy for håndoverfres og stasjonær fres, sagblad, bor, jigger og elektroverktøy. Fagmannen og håndverkerens førstevalg.
Stort utvalg CNC verktøy, skrubbfreser, finfreser, HSK chucker, ISO chucker, spennhylser og måleverktøy

Coral_logo Produserer transportable og stasjonære sponavsug i stor størrelse med stor kapasitet.

fametec_logo_sm Italiensk produsent av vinkelanlegg og beslagfresemaskiner for vindusproduksjon.
C.Dahm partner for servicetjenester for vindusprodusenter i Norge. Spesialist på automatisering og produksjonsoptimalisering.

GannomatLogoLarge

Leverandør av halv- og hel-automatiske boremaskiner, tappiskytere og skrogpresser av høyeste kvalitet. Enestående kvalitet og presisjon for den kvalitetsbevisste kunde.

Harwi_logoHollandsk produsent av kløvsager og vertikale platesager. De vertikale platesagene er mye brukt over hele Europa blant byggevarehus, skiltmakere, snekker osv.

HH_Logo_4c_small 3, 4 og 5 aksete CNC maskiner, automatiske plateoppdelingssager, vertikale platesager og kantlistemaskiner. Tysklands fremste produsent av maskiner for platebearbeiding. Formatsaging, fresing, boring, kantlisting – HOLZ HER har det rette utstyret

logo HOUFEKAnerkjent produsent av kantpussemaskiner og bredbåndpussemaskiner. Stort modellutvalg med maskiner for treindustrien.

jet_logo_web Leverer maskiner for metall- og trebearbeiding. Serien av maskiner for treindustrien retter seg mot hobby og små-skala produksjon. Presise maskiner med høy kvalitet. Markedets bredeste utvalg av pussemaskiner og tredreiebenker. Anerkjent som det ledende merket over hele verden. Markedsføres også under navnet Powermatic i andre deler av verden.

Langzauner_logoSpesialprodusent av kantpussemaskiner og finerpresser. Kundetilpassete løsninger for den kvalitetsbevisste.

LOEWER New Logo-croppedSpesialist på børstepussemaskiner for mellomsliping og lakksliping. Leverer alt fra enkle frittstående maskiner til gjennomløpsmaskiner plassert i en lakk- eller malingslinje.

mafell_logoTysklands fremste produsent av håndverktøy for proffmarkedet. Stort utvalg av maskiner for byggmestere, lafteproduksjon, limtreproduksjon etc. Maskiner for bearbeiding av limtre.

Martin_logoTysklands ledende produsent av standardmaskiner som avretterhøvel, tykkelseshøvel, fresemaskin og justersag. Høyeste kvalitet og stort utvalg av modeller.
Martin er blitt et begrep innen trebearbeiding, og er den foretrukne maskin for den som krever det beste. MARTIN er produsenten som leder utviklingen av nye løsninger. Skal du ha det beste, er det MARTIN som gjelder.

MBA LogoHollandsk produsent av produksjonsutstyr for elementproduksjon. Automatiserte løsninger for elementproduksjon og automatiske kappanlegg. www.modularbuildingautomation.eu

Meber_logo_båndsager_treProdusent av båndsager for industriell bruk. Stort modellspekter med båndsager i alle størrelser. Standard båndsager, kløvbåndsager, spesial

Mirka_logo_red

Mirka slipemateriell og maskiner for treindustrien

 

Omas_verktøy_logo_vendeskjær_kutter_fresVår hovedleverandør av spesialverktøy både til CNC og spindelfreser. Meget anerkjent for sine vindusverktøy med vendeskjær.

Omga_logo_kappsager_gjærsagerProdusent av gjærsager og radialarmsager, glasslistsager, kappanlegg, optimeringsanlegg.

Orma_logo_presser_laminering_laminat_vakumpresse Produsent av finerpresser, vakumpresser og andre spesial presser. Frittstående eller gjennomløps for høye produksjonsvolum

 

Pade_logo_5X_cnc Produsent av CNC-maskiner for møbel produksjon. Ledende innenfor 5-akse CNC-maskiner

.Reichenbacher_hamuel_logo_cnc_ranc_trappemaskin_trappeprogramSpesialprodusent av 5-aksete CNC maskiner for tre-, plast- og bil-industrien.
Kundetilpassete produksjonsløsninger for industriell produksjon. Spesialist på 5-akset maskin for trappeproduksjon

Logo_RoblandRobland er en av Europas største produsenter av standardmaskiner. Vår hovedleverandør av kombinerte snekkermaskiner, avretterhøvel, tykkelsehøvel, justersager, 5-kombinert og andre

ROJEK-logo Tsjekkisk produsent av kombinerte snekkermaskiner og enkle standard maskiner. Enkle maskiner med lang levetid. Gode og presise justersager og sirkelsager, avretter tykkelse fres båndsag pussemaskiner rondellpussemaskiner

Schmlalz_logo_vakum_sugekopper_Norge_Biesse_HolzHer_SCM_gummiLeverandør av sugekopper til CNC maskiner. Komplett sortiment av sugekopper til HolzHer, SCM, Biesse, Morbidelli, Homag etc. Optimale løsninger for enhver fastspenning på cnc maskin. Ombyggingssett for gamle CNC maskiner til nye sugekopper.

.Stromab_norge_logo_kappsager_kappanlegg_presser_limpresse_laminering_optimering
Produsent av manuelle og automatiske kappanlegg, lamineringspresser, radialarmsager, pendelkappsager etc.

Vertongen tappemaskiner for vindu og dørVertongen leverer tappemaskiner for vindu- og dørproduksjon. Maskiner med manuell eller automatisk innstilling, for mindre produksjonsvolum og spesialproduksjon.

Virutex_logoElektroverktøy, kantlistemaskiner og spesialmaskiner for håndverkere.

Volpato-norge_logo_pussemaskiner_kantpussemaskin_børstepussemaskin Produsent av kantpussemaskiner. Enkeltsidige, dobbeltsidige, med eller uten gjennomløp. Stort utvalg av pussemaskiner til kanter og overflater. Lager også spesial.

t.