Om C. Dahm

C Dahm Maskinforretning AS er Norges eldste maskinforretning, etablert 1873, og er i dag en landsdekkende leverandør av maskiner og utstyr til trebearbeiding.

Vi leverer alt fra håndverktøy til store produksjonslinjer, og har opparbeidet en lang og bred erfaring, med vilje og evne til nytenkning.

 

Vi legger stor vekt på at ikke noen kunder skal føle at de er for små til å handle med C.Dahm Maskinforretning. Vi gjør vårt ytterste for at alle kunder skal bli behandlet på samme gode måte – uavhengig av størrelse på bedriften. Vår målsetning er å kunne tilby alle våre kunder riktig maskin og verktøy til deres oppgaver. Kundegruppen vår omfatter alt fra hobbysnekkeren, til store industribedrifter.

 

Gjennom samarbeid som strekker seg gjennom flere generasjoner, har vi opparbeidet agenturer og samarbeidsavtaler med de beste produsentene av maskiner og verktøy, og er derfor en viktig samarbeidspartner for norsk treindustri.

Vi har alltid hatt som forretningside at kvalitet og kundens behov skal stå i fokus. Denne grunnfilosofien har bedriften vært tro mot i alle år, og vi har kritisk valgt ut våre leverandører med tanke på dette.

Vårt varespekter er i dag det største i landet av varer og tjenester til trebearbeiding. Vi leverer alt fra det minste til hobbysnekkeren, til komplette produksjonslinjer for møbel- og trevareindustri.